MENÜ

Milli maç hangi kanalda? Andorra - Türkiye maçı şifresiz hangi kanalda, saat kaçta?

Andorra - Türkiye maçı heyecan dorukta! A Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde gruptaki son maçında deplasmanda Andorra ile karşılaşacak. Şenol Güneş'in öğrencileri, Andorra'dan 3 puanla ayrılır, yıldızlar topluluğu Fransa Arnavutluk maçında puan kaybederse Türkiye gruptan lider çıkacak. A Mili Takım'da Şenol Güneş takımlarında düzenli oynayan oyuncuları bu maçın kadrosuna almadı. Ahmet Kutucu ve Mert Müldür gibi yeni isimler kadroda var. Peki, Andorra - Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Karşılaşma öncesi iki takımın da 11'leri belli olurken Milli Takımımız'da Ahmed Kutucu, Nazım Sangare, Uğurcan Çakır gibi isimler ilk 11'de yer aldı.

Türkiye, Andorra deplasmanında. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gitmeyi garantileyen Türkiye, grubunda bu akşam son karşılaşmasına Andorra deplasmanında çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, bu maç öncesi Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Efecan Karaca, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok’u aday kadrodan çıkarırken, yerlerine Andorra mücadelesi öncesi Ümit Milli Takımımız’ın kadrosunda bulunan Ahmed Kutucu, Berkay Özcan, Güven Yalçın ve Mert Müldür’ü aldı . Tecrübeli hocanın, nasıl bir ilk 11’le sahaya çıkacağı merak konusu olurken, büyük ihtimalle fazla forma şansı vermediği isimlerden kurulu olması bekleniyor. 3 maçımızı da kazandık...

Haberin Devamı

ANDORRA-TÜRKİYE CANLI İZLE

ANDORRA-TÜRKİYE MAÇINA CANLI BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLA

Hedef lider olmak!

Sahaya mutlak kazanmak için çıkacak Ay-Yıldızlılar, Andorra ile bugüne kadar 3 kez karşılaştı ve hepsinden de galibiyetle ayrılırken, hiç gol yemedi. Milliler, rakibini EURO 2020 elemelerinde sahasında 1-0, 2014 Dünya Kupası elemelerinde de 5-0 ve 2-0’lık (d) sonuçlar la devirmeyi başarmıştı. Hedefimiz bu akşam da Andorra’yı yenmek ve Arnavutluk'tan gelecek güzel bir haberle de lider olarak finallerin yolunu tutmak olacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN

Türkiye Andorra karşılaşması 17 Kasım Pazar günü oynanacak. EURO2020 grup eleme maçları böylece son bulacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI 11'LER

Andorra: Josep Gomes, Cristian Martinez, Marc Vales, Marc Rebes, Ildefons Lima, Ludovic Clemente, Jordi Alaez, Moises San Nicolas, Alex Martinez, Joan Cervos, Max Llovera

Haberin Devamı

Türkiye: Uğurcan Çakır, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Ahmed Kutucu, Enes Ünal

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA

Türkiye Andorda EURO2020 Grup mücadalesi Türkiye saati ile 22.45'te oynanacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA

Andorra Türkiye grup eleme maçı A Milli Takım'ın EURO2020 grup maçlarının resmi yayıncısı olan TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM

Andorra Türkiye maçında Türk futbolseverlerin çok da yakından tanımadığı isim düdük çalacak. Mücadeleyi Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yarımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Dördüncü hakem ise Peter Kralovic.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADRO

Milli takımda, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Efecan Karaca, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok aday kadrodan çıkarılmış, bu isimlerin yerine Ümit Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Ahmed Kutucu, Berkay Özcan, Güven Yalçın ve Mert Müldür, kadroya alınmıştı.

A Milli Takım'ın Andorra maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Sinan Bolat (Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Mert Müldür (Rapid Wien)

Haberin Devamı

Orta saha: Deniz Türüç, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Ömer Bayram (Galatasaray), Ahmed Kutucu (Schalke 04), Berkay Özcan (Medipol Başakşehir)

Forvet: Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş)

Maçların programı

Elemelerin son haftasında A, B ve H gruplarında yarın oynanacak 7 maçın programı (TSİ) şöyle:

A Grubu

20.00 Bulgaristan-Çekya

20.00 Kosova-İngiltere

B Grubu

17.00 Sırbistan-Ukrayna

17.00 Lüksemburg-Portekiz

H Grubu

22.45 Arnavutluk-Fransa

22.45 Andorra-Türkiye

22.45 Moldova-İzlanda

YORUM YAZ