MENÜ

Milli maç değil savaş!

U19 Milli Takımımız'ın Bodrum'da Rusya ile oynadığı maçta kavga çıktı. Yumruk ve tekmeler havada uçuştu, 4 futbolcu yaralandı. Olayları jandarma güçlükle yatıştırdı.

Milli maç değil savaş!

Bodrum’da düzenlenen 19 yaş altı üçlü turnuvanın son gününde Türkiye-Rusya arasındaki maçta çıkan olaylarda 4 futbolcu yaralandı. Türkiye, Sırbistan ve Rusya’nın U19 millileri arasındaki turnuvada dün oynanan Türkiye-Rusya maçının ilk yarısı golsüz bitti. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında millilerimiz Muhammet Demir’le öne geçti. Konuk takım 67’de Kanunnikov ile skoru 1-1 yaptı. Milliler 88’de Serdar Gürler’le durumu 2-1 yaptı, uzatma dakikalarında Petrakov maçı 2-2 yapan golü attı. Bu sonuçla Türkiye şampiyon olurken Sırbistan ikinci, Rusya son sırayı aldı. Ancak hakemin bitiş düdüğüyle Eren Albayrak ile Logua arasında başlayan ağız dalaşı bir anda yumruklaşmaya dönüştü. Diğer futbolcuların da katılımıyla büyüyen ve 10 dakika süren olayları jandarma güçlükle kontrol altına aldı. Arbedede bazı futbolcular yaralanırken, Rus Milli Takımı’ndan Gapon, sahayı sedye ile terk etti.

MİLLİ MAÇTA YAŞANAN OLAYLAR

Haberin Devamı


Yumruk ve tekmelerin konuştuğu kavgayı jandarma ayırdı. Müsabakayı izleyen 200 kadar taraftar da olayları alkışlarla protesto etti.


Rus futbolcu Gapon kavga sonrası sahayı sedyeyle terk etti. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

(DHA)

YORUM YAZ