MENÜ

Milli kick boksçu Atakan: Affetmem mümkün değil

2016 yılında Survivor'da şampiyon olan Avatar Atakan lakaplı milli kick boksçu Çağan Atakan Arslan, babası Mehmet Arslan'ın kendisine tehditte bulunduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. 2 Sayfa programına telefonla bağlanan Arslan, "Babamı affetmem mümkün değil" dedi.

Milli kick boksçu Atakan: Affetmem mümkün değil

Avatar lakaplı milli kick boksçu Çağan Atakan Arslan, öz babası Mehmet Arslan'ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Babasını asla affetmeyeceğini belirten Atakan Arslan, "Bir babanın evladına yapmaması gereken çok çirkin şeyleri yaptı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"TEHDİT KONUSUNDA PEK ÇOK ŞEY VAR"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Atakan Arslan, konu hakkında şunları söyledi: "Bizim bu hukuğumuzu bilen biliyor. Ben bu konuda gerekli şeyleri söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Buradan bir şey söylemek doğru değil. Bir babanın evladına yapmaması gereken çok çirkin şeyler yaşandı. Maddi yardımla alakalı olanlar doğru değil. Tehdit konusunda pek çok şey var. Bu konu hakkında bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta baban oluyor. Bazı insanlar vardır ya ne olursa olsun babadır diyemezsin ya öyle durumlar var işte. İnsanlar bunu çok iyi anlayamayacağı için bir şey söylemek istemiyorum. ne kadar görüşsem de bazı şeyler olmayınca olmuyor."

Haberin Devamı

"SAVCILIĞA BAŞVURMAK ZORUNDA KALDIM"

"İnsan hiçbir zaman ailesinin kötü ve yanlış şeyler yaptığını kabul etmiyor. Bunlar bir günde yaşanan şeyler değil yıllardır olan şeyler. Babamı affetmem söz konusu değil. 1 değil 2 değil affedilecek şeyler geçti. Başka bir insan belki çözülebilir ama mecburen savcılığa başvurmak zorunda kaldım."

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışarak spor hayatına yön verdi. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yaptı. Çağan Atakan Arslan aynı zamanda modellik ve mankenlik de yapıyor. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de "Soldier" olarak ringe çıktı.

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında 'Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Çağan Atakan Arslan 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlendi ve çiftin 1 çocukları var.

YORUM YAZ