MENÜ

Milan'ın yıldızı Leao'dan gazeteciye şok sözler!

AC Milan, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında dün akşam San Siro'da AS Roma'ya 1-0 kaybederek taraftarını üzdü. AC Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao ise maç sonunda bir gazeteciye ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Milan'ın yıldızı Leao'dan gazeteciye şok sözler!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında iki İtalya Serie A kulübü AC Milan ev AS Roma karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip, henüz 17. dakikada Gianluca Mancini'nin golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Zaman zaman hakemin kararlarının ardından ortamın gerildiği mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve AS Roma, 1-0 kazanarak yarı final için avantaj elde etti.

Haberin Devamı

ÖFKESİNİ MUHABİRDEN ÇIKARDI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ancak oyunda kaldığı süre boyunca etkili olamayan AC Milan'ın yıldızı Rafael Leao, mücadelenin ardından sinirlerine hakim olamadı. 78. dakikada yerini Okafor'a bırakan Portekizli kanat oyuncusu, öfkesini Mix Zone'da (Oyuncuların çıkış yaptığı, gazetecilerin bulunduğu karma alan) bulunan bir muhabirden çıkardı.

Milanın yıldızı Leaodan gazeteciye şok sözler

'İŞİNİ DÜZGÜN YAP!'

Portekizli futbolcunun San Siro'daki Roma yenilgisinin ardından gazeteciyle girdiği diyalog sırasında sakinliğini kaybettiği gözlendi. Sosyal medyaya düşen videoda Leao, Mix Zone'dan çıkarken yayın yapan gazeteci, "İşte Leao stadyumdan ayrılıyor" diyor. Daha sonra ise Portekizli futbolcu, muhabirin yanına gidip, Ne istiyorsun? İşini düzgün yap!" diye bağırıyor. Leao'nun bu esnada küfür ettiği de bildiriliyor.

YORUM YAZ