MENÜ

Milan efsanesi geri döndü!

İtalyan devi Milan, önceki gün Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Napoli'yi geçip, 16 yıl sonra yarı finale yükseldi. Öte yandan transfere 611 milyon Euro harcayıp, bu sezon 3 hoca değiştiren Chelsea ise Real Madrid'e elenmekten kurtulamadı

Milan efsanesi geri döndü!

Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde önceki gün flaş sonuçlar alındı. Dikkat çeken çeyrek final eşleşmelerinden birinde iki İtalyan kulübü kapıştı. Milan, 2-0 kazandığı maçında rövanşında Giroud ile 43'te öne geçti, 90+3'te Osimhen skoru belirledi: 1-1. Kırmızı-Siyahlılar toplamda 3-1'lik skorla adını yarı finale yazdırdı. Bu arada Pioli yönetimindeki Milano ekibi, tam 16 yıl sonra Devler Ligi'nde adını son 4 tura yazdırmanın sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

Milan efsanesi geri döndü

Real Madrid sürprize izin vermedi

Gecenin bir diğer maçında ise Real Madrid ile Chelsea kapıştı. İlk maçı 2-0 kazanan Eflatun-Beyazlılar, rövanştan da aynı skorla ayrıldı, yarı finale yükseldi.

'Chelsea'yi tanıyamıyorum'

Sezona Thomas Tuchel ile başlayan, Graham Potter ile devam eden son olarak da Frank Lampard'ı takımın başına getiren Mavililer ise hayal kırıklığı yaşadı. Transfere 611 milyon Euro harcayan Londra temsilcisinin sezonun geri kalanı için hiçbir kulvarda iddiası kalmadı. Chelsea'nin efsanesi Didier Drogba ise eski takımı hakkında, "Kulübümü artık tanıyamıyorum. Bu benim bildiğim Chelsea değil" dedi.

YORUM YAZ