MENÜ

Milan - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

İtalya Serie A'da 12. haftanın en önemli maçında Milan ile Juventus kozlarını paylaşacak. Bu sezon kendi sahasında yenilmeyen ve oynadığı son 3 maçı kazanan Milan, Juventus'u yenerek seriyi sürdürme peşinde. Bu sezon tek beraberliği bulunan ve lider durumda bulunan Juventus ise Milan deplasmanında galibiyete uzanmak istiyor. Peki, Milan - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Milan - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

İtalya'da gözler bugün Milan ile Juventus arasında oynanacak dev maçta olacak. Gennaro Gattuso yönetiminde bu sezon kendi sahasında Serie A'da yenilmeyen ve oynadığı son 3 maçtan galibiyet ile ayrılan Milan bir çok sakat oyuncusuna rağmen Juventus'u devirmek istiyor. Cristiano Ronaldolu Juventus ise sahasında kaybettiği Manchester United maçının şokundan kurtulmak için Milan'ı deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor. Milan'da Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlığı bulunuyor.

Haberin Devamı

Milan - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta?

San Siro'da bugün saat 22:30'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Milan - Juventus muhtemel 11'ler...

Milan: Donnarumma, Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez, Suso, Kessie, Bakayoko, Laxalt, Higuain, Cutrone

Juventus: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Khedira, Pjanic, Matuidi, Dybala, Mandzukic, Ronaldo

Ev sahibi takımda Ivan Strinic, Caldara, Calabria ve Lucas Biglia sakatlığı nedeniyle oynamayacak. Ayrıca Higuain, Bonaventura ile Hakan Çalhanoğlu'nun durumlara ise belirsiz.

Konuk ekip Juventus'ta ise Emre Can ve Moise Kean sakat, Cancelo, Bernardeschi ile Douglas Costa'nın durumları ise maç saatinde netleşecek.

Milan bu sezon Serie A'da çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve deplasmanda aldığı 2 yenilgi ile 21 puan toplayarak 4. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Juentus ise çıktığı 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 31 puanla siyah beyazlı takım lider durumda...

YORUM YAZ