MENÜ

Milan - Bologna maç sonucu: 5 - 1

Milli oyuncu Hakan Çalhnaoğlu'nun gol ve asist katkısı verdiği maçta Milan sahasında Bologna'yı 5-1 yendi. Bu sonuçla puanını 56 yapan Milan maç fazlası ile 6.sıraya yükseldi.

Milan - Bologna maç sonucu: 5 - 1

Milli oyuncu Hakan Çalhnaoğlu'nun gol ve asist katkısı verdiği maçta Milan sahasında Bologna'yı 5-1 yendi. Bu sonuçla puanını 56 yapan Milan maç fazlası ile 6.sıraya yükseldi. Milan adına golleri Saelemaekers, Hakan Çalhanoğlu, Bennacer, Rebic, Calabria kaydetti. Bologna'nın tek golünü Tomiyasu attı

Haberin Devamı

Milano’daki Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım, 10. dakikada Saelemaekers ile 1-0 öne geçti. 24. dakikada gelişen Milan atağında Bologna kalecisi Skorupski’nin hatasını affetmeyen Hakan Çalhanoğlu, farkı 2’ye çıkardı: 2-0. İlk yarının son anlarına gelindiğinde konuk Bologna, 44. dakikada Tomiyasu ile farkı 1’e indirdi: 2-1. Müsabakanın ilk yarısı Milan’ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibi kırmızı-siyahlı ekip, ikinci yarıya da hızlı bir giriş yaparak 49. dakikada Bennacer ile skoru 3-1 yaptı. 57. dakikada Milan’ın son haftalardaki golcü ismi Rebic sahneye çıkarak farkı 3’e çıkardı: 4-1. Ev sahibi takımda Calabria 90 2. dakikada maçın skorunu belirleyen gole imzasını koydu: 5-1.

Haberin Devamı

Milan böylece yenilmezlik serisini 8 maça çıkarırken bu dönemde 6. galibiyetini aldı.

YORUM YAZ