MENÜ

Miha Zajc için resmi teklif! Gent...

Gent kulübü, Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. 2018-19 sezonu devre arasında Empoli'den transfer edilen Zajc geride kalan dönemde fazla forma şansı bulmamıştı

Miha Zajc için resmi teklif! Gent...

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc için Belçika'nın Gent kulübü resmi teklifte bulundu. TRT Spor'un haberine göre, Gent kulübü 2018-19 sezonu devre arasında 3,5 milyon Euro bonservisle Empoli'den transfer edilen oyuncu için resmen girişimde bulundu.

Haberin Devamı

Geride kalan dönemde fazla forma şansı bulamayan Zajc, sadece 27 resmi maçta oynadı ve 4 gol attı. Slovenya Milli Takımı ile Pazar günü Moldova karşısında görev yapan 26 yaşındaki oyuncu bugün Fenerbahçe'nin yeni sezon TFF listesine eklenmişti.

İtalyan medyasından da Genoa iddiası

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Zajc için İtalyan medyasından da Genoa iddiası geldi. Gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Genoa ve Fenerbahçe 3,5 milyon euroluk satın alma opsiyonlu kiralık teklifi üzerinde görüşmelerini sürdürüyor. Eğer taraflar anlaşırsa Zajc 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

YORUM YAZ