MENÜ

Michy Batshuayi: Çalışmalarımızın karşılığını aldık

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, 2-0 kazandıkları AEK Larnaca maçı sonrası konuştu. Önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını vurgulayan tecrübeli oyuncu, çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve karşılığını aldıklarını dile getirdi.

Michy Batshuayi: Çalışmalarımızın karşılığını aldık

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında Güney Kıbrıs temsilcisi AEK Larnaca'yı konuk ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak averajla Rennes'in önünde liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Haberin Devamı

Skor perdesini açan isim olan Belçikalı forvet, önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Önemli bir galibiyetti özellikle milli aradan sonra böyle netice almak çok sağlıklı oldu. Hem özgüven hem de iyi bir performans gösterme açısından. Çok sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir akşam oldu.

'Hocanın ortaya koymak istediği bilinci sahaya yansıtmaya çalışıyoruz'

Dengeli bir grup olduğunu söyleyebilirim. Biz sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hocanın ortaya koymak istediği bilinci sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Pozitif şeylerin olacağını düşünüyorum. İyi çalışarak olumlu şeyler olacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

YORUM YAZ