MENÜ

Michael Jordan'ın Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri!

Tarihin en iyi basketbolcusu olarak görülen Michael Jordan’ın belgesel tarihi beklenenden erken geliyor! ESPN Spor kanalı ve Netflix’in ortaklaşa hazırladığı bu özel belgesel, dijital dizi/film platformu Netflix’te yayınlanacak. 20 yıldır basınla paylaşılmayan özel görüntülerden oluşan 10 bölümlük belgesel için ilk yayın tarihi olarak Haziran ayı belirlenmişti ama dünyanın yaşadığı bu karantina döneminden dolayı The Last Dance “Son Dans” 19 Nisan'da yayınlanacak.

Michael Jordan, NBA şampiyonluğuna ulaştığı son sezonun daha önce görülmemiş görüntülerini içeren bu kapsamlı belgesel dizisinde hayatı ve kariyeri hakkında konuşuyor. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan görüntülerin yer aldığı bu belgesel 19 Nisan’da izleyicilerle Netflix’te buluşacak.

Haberin Devamı

Barack Obama, Phil Jackson, Scottie Pippen ve Kobe Bryant gibi isimlerin misafir olduğu The Last Dance’in (Son Dans) ilk olarak haziran ayında yayınlanacağı duyurulmuştu.

ESPN ve Netflix aldığı ortak bir karar doğrultusunda herkesin evde olduğu süreyi de düşünerek bu belgeselin çıkış tarihini 19 Nisan olarak deşiştirdiler.

YORUM YAZ