MENÜ

Michael Frey'in golünü izle

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Michael Frey, Türkiye kariyeri performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuş ve Nürnberg'e kiralanmıştı. Bundesliga 2'de mücadele eden Nürnberg ile üçüncü maçına çıkan Frey, bir gol bir asistlik performansıyla göz doldurdu. İsviçreli futbolcu takımının Darmstadt ile oynadığı karşılaşmanın 45. dakikasında muhteşem bir gole imza attı. Frey'in attığı bu gol Fenerbahçelilere "Geçen sezon neredeydin!" dedirtti.

Michael Frey, 2018-2019 sezonunda Zürich'den 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuş ancak sezon sonunda bekleneni veremeyince Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'e kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline gelen Frey, yeni takımı Nürnberg ile üçüncü maçına çıktı ve üç maçta attığı bir gol bir asistlik performansıyla göz doldurdu.

İsviçreli futbolcu takımının Darmstadt ile oynadığı karşılaşmanın 45. dakikasında attığı muhteşem gol sosyal medyada gündem yarattı.

Frey'in golünü izleyen Fenerbahçe taraftarları adeta çılgına döndü. Sosyal medyada yorum yapan Sarı-Lacivertliler'in çoğu "Geçen sezon neredeydin" türünden yorumlarla sitemlerini iletti.

YORUM YAZ