MENÜ

MHK'nin deprem etkisi yaratan hakem kararı 2021 yılında alınmıştı!

Geçtiğimiz gün Merkez Hakem Kurulu aldığı hakem kararlarıyla gündeme damga vurmuştu. Riva'da gerçekleştirilen toplantıda hakem kadrosunda yer alan 13 isim kadrodan çıkarılmıştı. Yayınlanan listede Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus bulunmaması deprem etkisi yarattı. Alınan kararın ardından akıllara Fanatik Gazetesi yazarı Hakan Can'ın 2021 yılının ekim ayında yaptığı özel haber geldi. Hakan Can, o dönem TFF, MHK ve Kulüpler Birliği arasında gerçekleştirilen toplantının ayrıntılarına ulaşmış ve son açıklanan listede yer almayan hakemlere düdük astırılmak istendiğini ifade etmişti. İşte Hakan Can'ın 2021 yılında açıkladığı o özel haberi...

Geçtiğimiz gün Merkez Hakem Kurulu aldığı hakem kararlarıyla gündeme damga vurmuştu. Riva'da gerçekleştirilen toplantıda hakem kadrosunda yer alan 13 isim kadrodan çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Yayınlanan listede Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus bulunmaması deprem etkisi yarattı.

Alınan kararın ardından akıllara Fanatik Gazetesi yazarı Hakan Can'ın 2021 yılının ekim ayında yaptığı özel haber geldi.

Hakan Can, o dönem TFF, MHK ve Kulüpler Birliği arasında gerçekleştirilen toplantının ayrıntılarına ulaşmış ve son açıklanan listede yer almayan hakemlere düdük astırılmak istendiğini ifade etmişti.

İşte Hakan Can'ın 2021 yılında açıkladığı o özel haberi...

YORUM YAZ