MENÜ

'Galatasaray'da Fatih Terim'in kredisi tükenmez'

Süper Lig'in 16. haftası geride kalırken, Galatasaray'da kötü gidişat devam ediyor. Kötü gidişatın sebebi olarak Fatih Terim'in gösterilmesini Fanatik TV'de değerlendiren Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, 'Galatasaray'da Fatih Terim'in kredisi öyle bir sezonda tükenecek boyutta bir kredi değil.' yorumunu yaptı.

Galatasaray'da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig'in 16. haftası geride kalırken Galatasaray, 16 Süper Lig maçında, Göztepe deplasmanı ardından 9. kez puan kaybı yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kötü gidişatının sebebi olarak Fatih Terim'in gösterilmesini Fanatik TV'de değerlendiren Metin Karabaş 'Fatih Terim'in kredisi bu sezon ne olursa olsun tükenmez. Fatih Terim'in kredisi Galatasaray'da öyle bir sezonda tükenecek boyutta bir kredi değil ama eleştiriliyor biz de eleştiriyoruz. Kendisi de kendisini eleştiriyor. Futbolda her ne kadar geçmişiniz başarılarla dolu olsa da futbol anlık reaksiyonları barındıran bir oyundur. Top çizgiyi geçtiği sürece başarılısınız. Geçmediği sürece başarısızsınız.' dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'e gelen eleştirileri gündemine alan Metin Karabaş, 'Faydalı eleştiriler, doğru eleştiriler, doğru tespitler başarıyı da getirir eğer teknik heyet onları kulak ardı etmezse. Neleri eleştiriyor? Takımın fizik kalitesi iyi değil. Takımın bağlı olduğu, uygulayabildiği bir futbol göremiyoruz şuanda.' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da meydana gelen sakatlıkların nedenine değinen Metin Karabaş, 'Birçok sakat oyuncu var. Bu sakat oyuncular neden sakat? Böyle bir sezon çok nadir görüldü. Bazı sakatlıklar darbeye dayalı, bazıları adale sakatlıkları. Bu sakatlıklarında sadece tek bir nedeni olamaz. En önemli nedeni oyuncunun kendine iyi bakmıyor olması. bu birinci neden. İkincisi takım yaşlı. Göztepe maçında baktığımız zaman orta sahada Babel'i, ileride Falcao, Selçuk, Nagatomo ve Mariano. Bu oyuncuların hepsi 30 küsür yaşındalar. Bu oyuncuların yüksek performans gösterememesi bu sakatlıkların en büyük sebepleri ve başarısızlığın en büyük sebepleri. Ama bir de şu soruyu sormak lazım: Acaba bu takım doğru çalışıyor mu? ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ