MENÜ

Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması

Transferde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in menajeri yıldız futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, "Mesut ve Fenerbahçe hakkında konuşamam. Çünkü gizlilik nedeniyle böyle bir hakkım yok" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in takımdan ayrılacağı gündeme gelmişti. Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması geldi.

Haberin Devamı

2013 yılında Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'in Londra'daki kariyerinin son bulacağı sık sık söylenmeye başladı. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt beIN Sports'a konuştu ve yıldız futbolcunun sözleşmesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Fenerbahçe açıklaması

2021 yılına kadar mukaveleninin sürdüğünü anlatan Söğüt, "Mesut'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Bu konuda hiçbir değişiklik yok. Daha sonra neler olacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı. Son zamanlarda Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı da yine gündeme gelmişti. Özil'in danışmanı, "Mesut ve Fenerbahçe hakkında konuşamam. Çünkü gizlilik nedeniyle böyle bir hakkım yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon Mesut Özil 23 maçta görev yaptı, 1 gol attı ve 3 de asist yaptı.

YORUM YAZ