MENÜ

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'ye transferi son günlerde çok konuşulan Mesut Özil'in menajeri ve avukatı Dr. Erkut Söğüt, transferde son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı. Söğüt, Mesut Özil'in koyu bir Fenerbahçeli olduğunu ve "bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım" dediğini aktarırken transferde son durum hakkında detayları verdi

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe ile adı son günlerde çok anılan Mesut Özil'in menajeri ve avukatı Dr. Erkut Söğüt, beIN Sport ekranlarında transferdeki son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Dr. Erkut Söğüt, Londra'dan canlı yayına bağlandı

"Mesut Özil, Almanya'dan geldi ve karantina süreci devam ediyor. Bir iki gün içinde o süre dolacak"

"Sözleşme bitimine 6 ay kaldığı için istediği kulüple görüşebilir. Bunu Arsenal kulübü de biliyor. İki tane seçenek var, ya Ocak ayında gideceğiz ya da sene sonunda gideceğiz"

Haberin Devamı

"Mesut, kadro dışı kalmasına rağmen A takımla idmanlara devam etti. Mesut'un eksikliği sadece maç. Onun dışı her şeye devam ediyor. Form durumunda hiçbir sorunu yok. Maç eksiğini de çok kısa süre içinde kapatır."

Mesut Özilin menajerinden Fenerbahçe açıklaması

"Mesut'un Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor zaten. Bunu her zaman söyler. Mesut sadece bir futbolcu değil, o bir Fenerbahçeli"

"Mesut için çalışan 10 kişilik bir ekip var. Bu ekibin görev dağılımı var. Bizi sadece transfer yapıyor, komisyon alıyor diye görüyorlar ama öyle değil. Mesut bir çok yerde yardımlarda bulunuyor. Bende bunlara katılıyorum. Geçen sene üç farklı ülkeye gittim"

"Biz Mesut'un marka kişiliğini oluşturduk. 'M10' markası için Amerika'dan bir tasarımcı ile anlaştık. Bir sene sürdü bunun oluşması. Futbolculuktan sonraki kariyerinde faydası olacak. Mesut oynamadığı halde 100 milyona yakın takipçisi var halen"

'Bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım' dedi

"Mesut Özil, koyu bir Fenerbahçeli olduğunu dün söyledi. Zaten Türkiye'ye gelirse Fenerbahçe'de oynayacak. Sekiz yıldız çalışıyoruz, 'Bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım' demişti. Bu bir süreç. Olmadan oldu, sözleşmelere imza atılmadan bitti demek doğru değil. Hayırlısı ise olur diyelim"

YORUM YAZ