MENÜ

Mesut Özil videosunda Fenerbahçe detayı!

Fenerbahçe forması giymesine artık kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'in yakın zaman önce prodüksiyon şirketine hazırlattığı videoda Fenerbahçe detayına yer verdiği gözlendi. Mesut Özil'in giyim sitesi için hazırlanan tanıtım videosunda Fenerbahçe kaşkolunun yer alması dikkat çekti.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'le yollarını ayırıp Fenerbahçe'de yeni bir maceraya başlamasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'in, giyim sitesi m10streetwear.com'un tanıtım videosundaki Fenerbahçe detayı dikkat çekti. Kısa bir süre önce hazırlanan tanıtım videosunda, tasarım hakları Mesut Özil'e ait olan sokak tarzı kıyafetler yer alırken bazı bölümlerde ise kıyafetleri sergileyen mankenler Fenerbahçe atkısıyla görülüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe atkısı 2 kez videoda net şekilde görülürken, Mesut Özil'in Fenerbahçe sevgisi adeta burada da izleyenlere işaret ediliyor. Real Madrid, Arsenal, Werder Bremen ve Schalke gibi takımlarda oynamasına rağmen Özil'in bir tek, hiç forma giymediği Fenerbahçe'nin bir aksesuarını videosunda izleyicilere göstermesi ise dikkat çekiyor.

Arsenal'de menajer Arteta tarafından hem Premier Lig hem de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Özil'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve yıldız oyuncunun Londra ekibinden ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe ile Mesut arasındaki görüşmelerin son aşamaya geldiği ve resmi duyurunun her an yapılabileceği aktarılıyor.

YORUM YAZ