MENÜ

Mesut Özil Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Rıdvan Dilmen açıkladı!

Fenerbahçe Mesut Özil'i transfer edecek mi? Her transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ilk kez Sarı-lacivertli takıma bu kadar yakın. İstanbul'dan fotoğraf paylaşan yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki son durumu değerlendirdi.

Fenerbahçe transfer haberi...Mesut Özil transferinde son gelişme...

Haberin Devamı

Her transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ilk kez Sarı-lacivertli takıma bu kadar yakın.

İstanbul'dan fotoğraf paylaşan yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki son durumu değerlendirdi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye faydalı olacağını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ben Mesut'la konuşmuştum. Sevilla'nın da onu ciddi şekilde istediğini biliyorum. Amerika'da çok önemli iki kulübün istediğini biliyorum hatta birisi ortaklık teklif etmiş. İtalya'dan da isteyen var ama Ali Koç'un da Gustavo transferi için çok uğraştığını biliyorum gizliden gizliye." dedi.

Haberin Devamı

Bu Mesut Özil gibi transferlerin dünya çapında çok önemli bir vitrin olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Gelirse olay olacaktır. Tabi kulübün menfaatleri de düşünülmüştür. Ali Koç bunu başarabilirse çok önemli bir iş yapmış olur. Maç eksiğine rağmen Mesut Özil büyük bir silahtır. Olursa Fenerbahçeli olarak çok mutlu olurum." dedi.

YORUM YAZ