MENÜ

Mesut + 1 milyon euro

Real Madrid, Atletico Madrid sınavını kapalı gişe oynadı. Santiago Bernabeu Stadı'nda 85 bin kişinin izlediği mücadelede biletlerden Los Galacticos, yaklaşık 16 milyon Euro hasılat elde etti.

Mesut + 1 milyon euro

İspanya Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Real Madrid, derbi maçında da Atletico Madrid’i 2-0’lık skorla yenmeyi başardı. Santiago Bernabeu’da oynanan mücadeleyi yaklaşık 85 bin futbolseverin izlediği ifade edildi. As Gazetesi’nin haberine göre, Madrid’deki dev karşılaşmada satılan biletlerden 16 milyon Euro hasılat edildiği yazıldı. En pahalı biletin 230, en ucuzunun ise 65 Euro olduğu maçta VIP bölümündeki fiyatların ise 225-500 Euro arasında değiştiği bildirildi. Böylece 15 milyon Euro bonservis bedeli ödenen Mesut Özil’in parası 1 milyon kârla çıkarken, 96 milyon Euro’ya alınan Cristiano Ronaldo’nun bonservisinin de 6’da 1 kazanılmış oldu.

Haberin Devamı

Zidane’a benzettiler
Gazeteler ayrıca Atletico filelerini havalandıran Mesut’u, çalımları ve attığı golle Zinadine Zidane’a benzetti. Marca, Türk asıllı Alman yıldızın Mario Suarez, Tiago ve Simao’yu çalımladığı anı hatırlatarak, genç futbolcunun Zidane gibi futbol oynadığını yazdı ve “Bin kere görülecek bir oyun” yorumunu yaptı. Teknik direktör Jose Mourinho ise sahanın en iyileri olarak Carvalho ve Khedira’yı ön plana çıkardı.

MESUT'TAN MÜTHİŞ HAREKETLER

YORUM YAZ