MENÜ

Messina'dan mesaj var

Fenerbahçe Ülker'in transfer teklifi götürdüğü Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü yardımcı coachu Ettore Messina, İtalya'da FANATİK'e konuştu.

Messina'dan mesaj var

Fenerbahçe Ülker’in transfer listesinin en başında bulunan dünyaca ünlü İtalyan coach Ettore Messina, FANATİK’e konuştu. Adidas Eurocamp için İtalya’nın Treviso kentinde bulunan Messina, arkadışımız Hatice Yücel’in sorularını yanıtladı. Önce Türkiye ve Fenerbahçe hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Messina, daha sonra kararını değiştirdi ve önemli açıklamalar yaptı. Halen yardımcı antrenörlük yaptığı Los Angeles Lakers’la 1 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan ünlü teknik adam, kendisinin head coachluk yapmak istediğini belirterek, “Önümüzdeki yıl yardımcı antrenörlük yapmak istemiyorum. Avrupa ve ABD’den çeşitli teklifler var. Charlotte Bobcats bunlardan biri. Önceliğim NBA olacak” dedi.

Messina, Fenerbahçe Ülkerli yöneticilerle görüşüp görüşmediği sorusuna ise, “Ben direkt olarak görüşmedim ama menacerim bir görüşme yaptı. İçeriği hakkında konuşmak istemiyorum. Önümde bazı seçenekler var. Onlardan birini değerlendireceğim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Hatice Yücel

YORUM YAZ