MENÜ

Messi'yi bedava alacaklar

Manchester City, Barcelona ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Messi’yi bedava almak için düğmeye bastı. Arjantinli’ye yapılacak teklif; 40 milyon Pound (193 milyon TL) imza parası ve haftalık 600 bin Pound (2.9 milyon TL)

Messi'yi bedava alacaklar

İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluğun en önemli favorileri arasında yer alan Manchester City, Barcelona’nın 1 numaralı süperstarı Lionel Messi’yi transfer etmek için her yolu deniyor. Bir dönem Barcelona’yı çalıştıran City’nin hocası Pep Guardiola, eski öğrencisi Messi’yi almak adına ‘bedava’ yoluna gitti. Arjantinli yıldızın, kulübüyle 2018’de yani sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmaması sebebiyle İngiliz temsilcisi, direkt Messi ile temasa geçmek için düğmeye bastı. Hedef ise tecrübeli oyuncunun yeni sözleşmeye imza atmaması ve sezon sonunda da bonservis ödenmeden alınması.

Kafasını karıştırıyor

İşte bu doğrultuda Ada temsilcisi, müthiş bir teklifle Messi’yi ikna etmek istiyor. Alınan bilgiye göre City’nin yöneticileri, 30 yaşındaki golcüye içinde bonusların da bulunduğu 40 milyon Pound’luk imza parası ve haftalık da 600 bin Pound verecek. Katolanya’daki bağımsızlık süreci ve bölgedeki karışıklık sebebiyle de Messi’nin, gelecek adına yeni bir kariyer planı yapmayı düşündüğü iddia ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ