MENÜ

Messi: Futbolu Barcelona'da bırakmak istiyorum

Dün akşam beşinci defa Ballon d'Or'u kazanan Messi, futbolu Barcelona'da bırakmak istediğini söyledi.

Messi: Futbolu Barcelona'da bırakmak istiyorum

Dün akşam beşinci defa Ballon d'Or'u kazanan Messi 'Futbol kariyerimi Barcelona'da noktalamak istiyorum. Barcelona benim evim ve futbolu evimde bırakmak istiyorum. Futbolda inişler ve çıkışlar vardır. Bir sene önce bizi eleştiri yağmuruna tutanlara bütün kupaları kazanarak cevap verdik. Bu ödülü kazanmak benim için çok özel oldu inanılmaz bir durum beşinci defa bu ödüle layik görüldüm. İnanılmaz bir durum, çocukluğumda hayal ettiğim her şeyden daha fazla.

Bana oy verenlere teşekkür ediyorum,daha da önemlisi bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların katkısı olmasa bu ödülü alamazdım.

Arjantinli yıldız 'Bana sorarsanız Arjantin'in Dünya Kupası'nı Ballon d'Or'a tercih ederim. Her zaman söyledim takım başarısı her zaman bireysel başarının üzerindedir. Dünya Kupası da her şeyin üzerindedir. Bir futbolcu olarak Dünya Kupası mesleğinizde çıkacağınız en üst yerdir.

Messi'nin bu açıklamalarından sonra Manchester City'ye gitmesi biraz zor gözüküyor. Messi'nin kontratı 2018 senesi sonuna kadar ve 250 Milyon Pound'a serbest kalabilir maddesi bulunuyor.


Edip ADANIR/ Londra temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ