MENÜ

"Mesele ligi lider bitirmek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de lider olmalarına rağmen daha önlerinde çok maç bulunduğunu söyledi.

"Mesele ligi lider bitirmek"

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile Odeabank arasında Beşiktaş İntegral Arena’da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, lider olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu, günlük bir şey. Mesele ligi lider bitirmek" dedi.

Siyah-beyazlı takımın şu anda 44 puanı olduğunu hatırlatan Fikret Orman, "15 maçımız var. 15 maçta 3 puan derseniz 45 daha alınabilecek, ’alınır’ demiyorum, potansiyel puan var" ifadelerini kullandı.
Henüz işin yarısında olduklarını kaydeden Orman, köprünün altından çok suların akacağını dile getirdi.

Yoğun bir maç trafiğinin içinde olduklarına dikkati çeken Başkan Orman, şunları söyledi:

"Derbi maçları var. Futbol takımı, Kayseri’ye gidiyor. Sonra Bursaspor maçı, ardından Liverpool ve geliyoruz Eskişehir’e gidiyoruz. Sonra Liverpool geliyor. İç saha maçlarımızı Ankara’da oynuyoruz. Bu kadar yoğun trafik var. Sakatlıklar, maçlar birçok şey olacaktır."

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları

Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe ile oynadıkları maç öncesi hakemi aramasıyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Bu konunun Türkiye Futbol Federasyonu’nu ilgilendirdiğini belirten Orman, kendilerinin yorum yapmasının doğru olmayacağını kaydetti. Kendi çizgilerinin belli olduğunu anlatan Orman, "Biz sahada adalet isteriz. Kimseye farklılık yaratılmadan, oyunun oyuncular tarafından belirleneceği lig olmasını istiyoruz. Elimizden gelen pozitif katkıyı Türk sporuna vermeye çalışıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ