MENÜ

Meşale Bende nedir? 19 Mayıs Meşale Bende nasıl ve nereden yapılır? MEB Meşale Bende isim nasıl yazılır?

MEB mesalebende.meb.gov.tr adresi erişime açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Mücadele'nin 102. yılına özgü Meşale Bende etkinliği ile vatandaşların ilgisini çekti. 19 Mayıs meşalesini devralmak isteyenler #MeşaleBende etiketiyle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı paylaşım sonrası yoğunluk yaşandı. MEB tarafından hayata geçirilen Meşale Bende etkinliğine katılım çığ gibi büyüyor. Peki, Meşale Bende nedir? 19 Mayıs Meşale Bende nasıl ve nereden yapılır? MEB Meşale Bende isim nasıl yazılır? ''102 yıl önce Milli Mücadele ruhuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı bağımsızlık ateşini bugün ben taşıyorum" yazılı karta siz de adınızı ekleyebilirsiniz. MEB Meşale Bende oluşturma ekranı ve detaylar haberimizde.

Meşale Bende nedir? 19 Mayıs Meşale Bende nasıl ve nereden yapılır? MEB Meşale Bende isim nasıl yazılır?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlu olsun! Meşale Bende etkinliği MEB gov.tr tarafından 19 Mayıs'ın 102. yılına özel olarak başladı. MEB tarafından hayata geçirilen Meşale Bende etkinliğine katılımı da kısa süre içerisinde çığ gibi büyüdü. MEB tarafından başlatılan Meşale Bende uygulaması ile katılım belgesi alanlar sosyal medya hesaplarından "meşalebende" etiketiyle paylaşım yapabilecekler. MEB'in hazırladığı Meşale Bende kartınızı #meşalebende etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla başlatılan "Meşale Bende" etkinliğine sosyal medya hesaplarından katılma çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

MEŞALE BENDE NASIL YAPILIR? MEB UYGULAMASI GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Meşale Bende nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Meşale Bende uygulaması geliştirildi. 19 Mayıs meşalesini devralmak isteyen gençler mesalebende.meb.gov.tr sayfası üzerinden isim ve soy isim ile katılımcı olabilecekler. MEB tarafından başlatılan Meşale Bende uygulaması ile katılım belgesi alanlar sosyal medya hesaplarından "meşalebende" etiketiyle paylaşım yapabilecekler.

Meşale Bende nedir 19 Mayıs Meşale Bende nasıl ve nereden yapılır MEB Meşale Bende isim nasıl yazılır

Milli Mücadele'nin 102. yılının kutlandığı bugünlerde etkinliğe katılan kişinin isminin yazılı olduğu bir kart hazırlanıyor. Üzerinde ise, '102 yıl önce Milli Mücadele ruhuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından yakılan bağımsızlık ateşini bugün ben taşıyorum.' sözleri yer alıyor.

Haberin Devamı

19 Mayıs Meşale Bende nasıl ve nereden yapılır? Meşale Bende etiketi için isim nasıl yazılır?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gençlerin sosyal paylaşım sitesi hesaplarından kendi isimleriyle paylaşım yapabilecekleri "meşale bende" uygulamasının paylaşımı yaptı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençler! 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'da yaktığı bu ateş, sizlerle daha güçlü. #Meşalebende diyerek tarihe adınızı yazdırmak ve 19 Mayıs meşalesini devralmak için http://mesalebende.meb.gov.tr adresinden kendi isminizle bize katılabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ