MENÜ

Merve Taşkın ve Damla Ekmekçioğlu'ndan olay açıklamalar!

Sosyal medyada hakkında en çok konuşulan ikili Damla Ekmekçioğlu ve Merve Taşkın, Fanatik Gazetesi Youtube hesabına konuk oldu. Birbirinden samimi açıklamalarda bulunan ikili; en yakışıklı oyunculardan kurulu Süper Lig 11'ini seçerken, aşk hayatlarına dair ipuçları da verdiler. Merve Taşkın, Karius ve Emre Mor ile arasında geçenlere açıklık getirirken, Damla Ekmekçioğlu da kendisine yazan futbolcular hakkında ipucu verdi. Bu tarz içeriklerin daha fazla yer almasını istiyorsanız YouTube kanalımızdan videonun tamamını seyredebilir ve kanalımıza abone olabilirsiniz!

Merve Taşkın ve Damla Ekmekçioğlu'ndan olay açıklamalar!

Haberin Devamı

Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik'in ikinci bölüm konuğu Instagram fenomenleri Merve Taşkın ve Damla Ekmekçioğlu'ydu. Fanatik Gazetesi için En yakışıklı 11'i de seçtiler, kendi özel hayatlarına dair açıklamalarda da bulundular! Merve Taşkın; Karius ve Emre Mor konusuna açıklık getirirken, Damla Ekmekçioğklu ise kendisine yazan futbolcular hakkında ipucu verdi!

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Nihat Uzel

YORUM YAZ