MENÜ

Merve Taşkın kimdir, kaç yaşında? Merve Taşkın'dan olay paylaşım

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı yayınlarla adından sıkça söz ettiren fenomen Merve Taşkın'ın her hareketi olay oluyor! Karantina günlerinde yaptığı paylaşımları ve danslarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Taşkın sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. En son corona dönemine özel el yıkama videosu paylaşanTaşkın'ın, "Coronadan korunalım ellerimizi yıkayalım" notu ile yayınladığı videosu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Merve Taşkın kimdir? Merve Taşkın kaç yaşında, nereli? Merve Taşkın hakkında bazı bilgiler...

Merve Taşkın kimdir, kaç yaşında? Merve Taşkın'dan olay paylaşım

Sosyal medyada yaptığı farklı paylaşımlarla öne çıkmaya çalışan Merve Taşkın, paylaştığı son video ile gündeme oturdu. Taşkın'ın, Twitter hesabından "Coronadan korunalım ellerimizi yıkayalım" notu ile paylaştığı videosu çok sayıda izlenme oranına ulaştı. Merve Taşkın'ın çektiği hijyen videosu kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlenirken tepkilerde peş peşe geldi. Taşkın, daha önce Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu söyleyen ve sonrasında da futbolcu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa ederek gündeme oturmuştu.

Haberin Devamı

Ellerini yıkarken yaptığı hareketle sosyal medyada konuşulan Taşkın’a çok sayıda yorum yapıldı, böylesine hayati bir konuyu sulandırdığı ve reklam malzemesi yaptığı için eleştirildi.

Merve Taşkın kimdir?

1998 yılında İstanbul'da doğan Merve Taşkın, Twitter'da birçok kez TT oldu. Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

YORUM YAZ