MENÜ

Mert Korkmaz: Bambaşka bir Nevşehir Belediyespor izlettirmek istiyoruz

Diyarbekirspor maçını kazanmak istediklerini belirten Nevşehir Belediyespor teknik direktörü Mert Korkmaz, ''Cezalı, sakat ve test sonuçları pozitif çıkan arkadaşlarımızın aramıza yeniden katılmasıyla birlikte bambaşka bir Nevşehir Belediyespor izlettirmek istiyoruz. Bu açıdan oynayacağımız Diyarbekirspor mücadelesinden 3 puan almak istiyoruz” dedi.

Mert Korkmaz: Bambaşka bir Nevşehir Belediyespor izlettirmek istiyoruz

Hafta sonu sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını Nar Beldesi’ndeki tesislerinde sürdüren Nevşehir Belediyespor, teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde çalıştı. Futbolcular antrenmanda ısınma, pas ve kondisyon çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Diyarbekirspor maçını kazanmak istediklerini belirten Korkmaz, “Geçen hafta sonu deplasmanda Ofspor karşısında istemediğimiz bir skor ile 2-1 mağlup olduk. Biz tüm müsabakalarımızı kazanmak için çıkıyoruz. Ofspor müsabakasında her ne kadar mağlup olsak da sahada oyuncularımın sergilediği performans gelecek haftalar için bizlere umut verdi. Bu güzel oyunun üzerine koyarak cezalı, sakat ve test sonuçları pozitif çıkan arkadaşlarımızın aramıza yeniden katılmasıyla birlikte bambaşka bir Nevşehir Belediyespor izlettirmek istiyoruz. Bu açıdan oynayacağımız Diyarbekirspor mücadelesinden 3 puan almak istiyoruz” dedi.

DHA

YORUM YAZ