MENÜ

Mert Hakan'dan sonra İrfan Can sesleri! "Türkiye'de alabilecek takım yok"

Yazarımız Erman Özgür, adı son dönemde Fenerbahçe ile anılan ve başarılı performansı ile beğeni toplayan İrfan Can Kahveci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde de Başakşehir'de forma giydiği sezonlarda da kalitesini gösteren ve büyük takımların radarına giren İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe çok istekli. Sarı lacivertliler işi şansa bırakmak istemezken gündemdeki ilk oyuncu durumundaki yıldız futbolcuya imza attırmak için girişimler sürüyor.

Haberin Devamı

Futbolu bırakıp sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, Başakşehir'den takım arkadaşı olan 24 yaşındaki oyuncuyu mutlaka kadroda görmek istiyor.

Fenerbahçe'nin İrfan Can hamlesi hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Bonservisi elinde olan oyuncuya fazla maaş ödeyebilirsin. Galatasaray teknik yönetimi Emre Akbaba ve Belhanda varsa almasa da olur ama Fenerbahçe'nin istikrarlı bir oyuncuya ihtiyacı var. Bonservisi elinde bulunan İrfan Can'ı Fenerbahçe'nin almasını zor görüyorum." dedi.

YORUM YAZ