MENÜ

Mert Hakan Yandaş yorumu: Fenerbahçe - Galatasaray rekabetindeki gol o!

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında kazanan 5-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli oyuncular hakkında oldukça ilginç yorumlarda bulundu. Mert Hakan Yandaş ile ilgili "Mert Hakan 'ben buradayım' diyor sırf Erol hocaya söylemiyor. Fenerbahçe - Galatasaray rekabetindeki gol o." yorumunu yaparken Sosa ile ilgili "Türkiye'de oyun içerisindeki birkaç antrenörden biri Sosa'dır." dedi.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup etti. NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli oyuncular hakkında oldukça ilginç yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Caner Ekin ve Ozan Tufan'ın çok önemli olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben hep ne diyordum; 'Novak gibi Mert Hakan gibi oyuncuları kaybetmek üzeresin Erol hoca' Mert Hakan 'ben buradayım' diyor sırf Erol hocaya söylemiyor. Fenerbahçe - Galatasaray rekabetindeki gol o." dedi.

Kadro genişliğinin avantajlarının çok olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Türkiye'de oyun içerisindeki birkaç antrenörden biri Sosa'dır. Oyun içerisinde antrenör o." ifadelerini kullanarak maçın içinde Serdar Aziz'le arasında geçen pozisyonu anlattı ve Sosa'ya övgüler yağdırdı.

YORUM YAZ