MENÜ

Mert Hakan Yandaş: Taraftarımızı çok üzdük, biliyoruz

Fenerbahçe'nin baaşrılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Gaziantep FK maçı sonrasında stattaki FB TV stüdyolarında karşılaşmayı değerlendirdi. Bu şekilde oynamaktan keyif aldıkalrını belirten başarılı orta saha oyuncusu, bu mücadeleci oyuna devam etmek istediklerini söyledi ve "Biz bu oyunla devam edersek, insanlar başarırsak bizi omuzlarına alırlar, başaramazsak da tebrik ederler, severler. Taraftar oyuna bakar. Biz onları çok üzdük biliyorum ama bu oyunla devam etmek istiyoruz. Kayba asla tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş: Taraftarımızı çok üzdük, biliyoruz

Mert Hakan Yandaş'ın FB TV'deki açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Hocamız iki 8 numaradan hep ceza alanına boş koşu yapmamızı istiyor. 5 orta saha kimliğiyle oynadık ama bütün opsiyonlarımızı da kenarlardan kullandık. Oyunda nerde oynadığınızdan çok nasıl dağıldınız önemli sahaya... Bu benim de sevdiğim bir oyun. Maçın son dakikalarında koşarken bile keyif alıyorduk. İrfan'da da onu gördük.

Biz bu oyunla devam edersek, insanlar başarırsak bizi omuzlarına alırlar, başaramazsak da tebrik ederler, severler. Taraftar oyuna bakar. Biz onları çok üzdük biliyorum ama bu oyunla devam etmek istiyoruz. Kayba asla tahammülümüz yok.

YORUM YAZ