MENÜ

Mert Günok, Trabzonspor'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak? İşte o açıklama!

Transferde son dakika... Trabzonspor ve Beşiktaş ile ismi anılan Mert Günok'un yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu. Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ile yolların ayrılması durumunda rota Mert Günok'a çevrilecek. Aynı durumun Beşiktaş için de söz konusu olduğu belirtiliyor. Ersin Destanoğlu ile yollar ayrılırsa siyah beyazlı ekip Mert Günok için nabız yoklayacak. Gazetemizden Safa Can Konuksever, Trabzonspor cephesinden bu iddialara son verecek açıklamalarda bulundu.

Mert Günok için Beşiktaş ve Trabzonspor beklemede. 32 yaşındaki kalecinin durumu, Beşiktaş ve Trabzonspor'daki kaleci transferine göre şekillenecek. Peki Beşiktaş mı yoksa Trabzonspor mu bu isme daha yakın? Detayları Safa Can Konuksever, Fanatik TV'den Seçil Menteş 'e açıkladı:

Haberin Devamı

'TRABZONSPOR'A TAMAM DEDİ!'

''Abdullah Avcı’nın Uğurcan Çakır yerine istediği bir numaralı kaleci Mert Günok. Oyuncunun ailesinin de Trabzonspor ile ilişkisi iyi. Mert Günok da bu işe tamam dedi. Zaten Başakşehir’de devam etmek istemiyor. Beşiktaş iddiaları da var ancak Trabzonspor ciddi aşama kaydetti. Uğurcan Çakır işi resmileşirse Mert Günok ile resmi görüşmeler başlayacak. ''

YORUM YAZ