MENÜ

Mersin'de kayıplar sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin üzüntüsü yaşanıyor.

Mersin'de kayıplar sürüyor

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda bir dizi talihsizlikler yaşadıklarını, bu nedenle ciddi puan kayıplarına uğradıklarını söyledi.

Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle üzgün olduklarını ve morallerin bozulmaya başladığını ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti: "Son olarak dün Çaykur Rizespor karşısındaki 3-0’lık mağlubiyet açıkçası bizim için iyi olmadı. Ama aslına bakarsak, hiç bir şey için geç kalınmış değil. Çünkü lig uzun soluklu bir maraton. Bu haftadan itibaren toparlanıp, mevcut gücümüzü sahaya yansıtmaya başlarsak kaybettiğimiz puanları telafi
edebiliriz."

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Nurullah Sağlam ile anlaşmaya vardıklarını anımsatan Kahramanlı, "Hocamız ile futbolcular arasındaki dostluğun geliştiğini gözlemliyoruz. Öte yandan, hocamız takımın zaaflarını da tespit edebilme imkanı yakaladı. O nedenle bundan sonraki süreçte, daha iyi bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ligin ilk yarısını orta sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Kahramanlı, lig arasında ise yeni transferler gerçekleştirerek, 2. yarıda zirveye oynamak istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ