MENÜ

Mersin'de 3 puan hesapları

Bank Asya 1. lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, pazar günü yapılacak Orduspor maçından 3 puan almanın hesapları yapılıyor.

Mersin'de 3 puan hesapları

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçındaki 2-1’lik yenilginin tüm Mersinlileri üzdüğünü ancak, bunu unutup, Orduspor maçına yöneldiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısında 7. haftayı geride bıraktıklarını, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti.

"Ligin ikinci yarısında alınan puanlar büyük bir başarı, futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. İnanıyorum ki tarihi başarılarla dolu olan Mersin İdmanyurdu, Orduspor’u deplasmanda yenerek, Kayseri Erciyesspor karşısında kaybedilen puanları telafi edecek. Yeter ki hakemler düzgün bir maç yönetsin. Biz, haksız olarak kimseden bir şey istemiyoruz. Sadece, hakkımızı kimseye yedirmek istemiyoruz. Futbolcularımızın sergileyecekleri oyunla sonuca gideceklerinden kuşkumuz yok" dedi.

Orduspor maçının naklen yayınlanmasına karar verildiğini, ancak, Orduspor yönetiminin itirazı üzerine bundan vazgeçildiğini ifade eden Kahramanlı, "Bir takımın naklen yayın istemesi ya da istememesi ile maç yayınları ne kesilebilir ne de yayınlanabilir. Futbol Federasyonu naklen yayın kararı almışsa, buna bütün kulüplerin saygı duyması gerekir. Orduspor yönetiminin bu tutumunu anlamış değilim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kahramanlı, pazar günü Ordu deplasmanında yapılacak karşılaşmada taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ