MENÜ

Merih Demiral'dan şampiyonluk sözleri

Atalanta İtalya Ligi'nde zirve mücadelesi verirken; sezon başında satın alma opsiyonuyla takıma katılan Merih Demiral iddialı konuştu, "Juventus ile şampiyonluk kazandığımız dönemle aynı seviyedeyiz.'

Merih Demiral'dan şampiyonluk sözleri

Juventus'un 2019 yazında Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında renklerine kattığı Merih Demiral, Siyah-Beyazlılar'da inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Milli futbolcu sezon başında 30 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Atalanta'ya kiralandı. 23 yaşındaki oyuncu, Atalanta günleriyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Sezonun ilerleyen bölümlerinde kendine gelen ve formayı kapan Merih Demiral, İtalyan spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport'a özel bir röportaj verdi.

Atalanta'nın şampiyonluk şansıyla ilgili açık açık konuşmaktan sakınan Merih demiral, "Juventus ile şampiyon olduğumuz dönemdeki kalitedeyiz. Burada oynuyorsanız her şeyin olacağını biliyorsunuz. Ancak şampiyon oluncaya kadar ondan bahsetmeyeceğim" dedi.

2019-2020 sezonunda Juventus ile şampiyonluk sevinci yaşayan Merih Demiral Atalanta için, "Teknik direktörümüzün istediği gibi oyuncular birbirine uyumlu harika bir takımız. Juventus'ta şampiyonluk yaşadığım dönemle aynı şartlar bulunuyor. Özel şeyler yapıp yapmadığımız konusunda bir şey söyleyemem; ancak Atalanta gibi oynarsak her şey mümkün" diye konuştu.

Haberin Devamı

Atalanta'daki ilk döneminin zor olduğunu kaydeden defans oyuncusu, "Bir mekanizmaya girmeli ve mentalitenizi değiştirmelisiniz. Her zaman ileri bakmalı ve geri doğru koşmaya hazırlanmalısınız. Ama hepsinden önemlisi Gasperini'nin yoğun antrenmanlarına alışın. Zingonia'daki (Atalanta'nın antrenman tesisleri) kadar yoğun antrenman yapmamıştım" ifadelerini kullandı.

Atalanta'ya gelişiyle ilgili olarak da Merih Demiral, "Yurt dışından teklifler aldım. Ancak Atalanta'da Gasperini ile çalışmayı kabul ettim. İmza atmadan önce Gasperini ile konuştum. Benim için büyük bir fırsat olabileceğini anladım" açıklamalarını yaptı.

Cristiano Ronaldo ile ilişkisi için de Merih Demiral, "Cristiano Ronaldo ve ben çok yakınız. Bana her zaman yardımcı oldu ve WhatsApp'ta sık sık görüşüyoruz. O, tanıdığım en özel insanlardan biri" sözleriyle Portekizli yıldızı övdü.

YORUM YAZ