MENÜ

Merih Demiral'dan kusursuz performans

Milli stoperimiz Cagliari karşısında hem savunmada hem de hücumda müthiş işler çıkarttı. 1 topu direkten dönen Merih, CR7'ye bir asist yaptı. Yüzde 100 pas isabetiyle oynayan 22 yaşındaki futbolcu, savunmada da 6 ikili mücadele, 4 hava topu kazanarak rakibe geçit vermedi.

Merih Demiral'dan kusursuz performans

Son dönemde Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Merih Demiral, dünya devi Juventus'ta bizleri gururlandırmaya devam ediyor... Siyah-Beyazlılar, Cagliari'yi 2-0'la geçti, milli yıldızımız adeta kusursuz oynadı. Savunmada harika bir iş çıkartan ve Cagliari'li oyunculara geçit vermeyen 22 yaşındaki stoper, 6 ikili mücadele, 4 hava topu kazandı.

Haberin Devamı

Formayı bırakmayacak gibi...

94 kez topla buluşan genç futbolcu, yüzde 100 pas isabetiyle oynarken, hücumda da öne çıktı. Savunmacı olmasına rağmen Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'ya bir asist yapan Merih gole de çok yaklaştı, bir topu direkten döndü. Giorgio Chiellini ve Leonardo Bonucci'nin yokluğunda şans alan yıldız oyuncumuz, bu performansıyla formayı bırakacak gibi gözükmüyor.

YORUM YAZ