MENÜ

Merih Demiral'dan, Andrea Pirlo'ya mesaj!

Juventus'ta, Merih Demiral'ın hocalığını yapan Andrea Pirlo yeni sezonda Fatih Karagümrük'ü çalıştıracak. İtalyan teknik adama, milli futbolcumuzdan mesaj gecikmedi. Beraber fotoğraflarını paylaşan Merih, Pirlo'ya, "Yeni görevinde başarılar hocam"

Merih Demiral'dan, Andrea Pirlo'ya mesaj!

Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve yeni sezonda İstanbul ekibini çalıştıracak olan Andrea Pirlo'ya eski öğrencisi Merih Demiral'den mesaj var... 2020-21 sezonunda İtalyan devi Juventus'un başında olan genç hocaya o dönem Siyah-Beyazlılar'da oynayan milli futbolcumuz Merih başarılar diledi.

Haberin Devamı

Karagümrük'ün, Türkcell Kadınlar Süper Ligi finalinde İzmir'de ALG Spor'la oynadığı finali yerinden takip eden Pirlo mücadele öncesinde yine İzmir'de olan milli takım kampını ziyaret etti. Sezonu kiralık olarak Atalanta'da geçiren eski öğrencisi Merih Demiral ve yıllardır İtalya'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'yla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Merih de saha içerisinde beraber oldukları fotoğrafı ve milli takım kampında çekildikleri fotoğrafı paylaşarak, "Yeni görevinde başarılar hocam" notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Merih Demiraldan, Andrea Pirloya mesaj

YORUM YAZ