MENÜ

Merih Demiral sponsor oldu, dünya üçüncülüğü geldi

ADCC Submission Fighting International Karışık Dövüş Sanatları Turnuvası Antalya’da sona ererken, Türkiye’yi temsil eden sporculardan Altay Pirge dünya üçüncüsü oldu.

Merih Demiral sponsor oldu, dünya üçüncülüğü geldi

Kariyerinde ilk kez bu çapta büyük bir turnuvaya katılan Karamürselli sporcu Altay Pirge, yarı finalde dünya şampiyonu olan Ürdünlü sporcuya mağlup olunca bronz madalyaya uzandı.

Haberin Devamı

Jui jitsuda Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatan Altay Pirge, dünya çapında önemli bir turnuvada dereceye girmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Hedefim şampiyonluktu ancak bu turnuva benim açımdan önemli bir tecrübe oldu. Önemli rakiplere karşı güzel galibiyetler aldım. İnşallah sonraki turnuvalarda alacağım madalya altın olacaktır” dedi.

Merih ve Tayfun Kıy'a teşekkür etti

Şampiyonaya hazırlık aşamasında Karamürsel Belediyesi’ndeki işinden ayrılmak zorunda kaldığını belirten Pirge, “Bu aşamada kendisi de Karamürselli olan milli futbolcumuz Merih Demiral bana sponsor oldu. Kendisine ve sevgili Tayfun Kıy’a maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

Haberin Devamı

Merih Demiral sponsor oldu, dünya üçüncülüğü geldi

YORUM YAZ