MENÜ

Merih Demiral Juve tesislerine kapandi! Geri dönüyor...

Ocak ayında Roma ile oynanan maçta Juventus kariyerindeki ilk golü attıktan sonra sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Merih Demiral dönüyor. Juventus tesislerine kapanan Milli yıldız gelecek haftadan itibaren takımla çalışmalara başlıyor.

Merih Demiral Juve tesislerine kapandi! Geri dönüyor...

Merih Demiral sahalara geri dönüyor. 12 Ocak’ta oynanan Roma maçında Juventus kariyerindeki ilk golünü atan Milli yıldızın aynı maçta çapraz bağları kopmuştu. Rehabilitasyon sürecini tamamlayan ve Juventus tesislerinde adeta kamp kuran ve tesislerde kalmaya başlayan Merih önümüzdeki haftadan itibaren takıma katılıyor...

Haberin Devamı

Pandemi dönemi sıkı çalıştı

Avusturyalı Prof. Dr. Christian Fink’e ameliyat olan Merih Demiral, pandemi süresinde J Medical ve Juventus tesislerinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Son olarak geçen hafta bir kez daha Avusturya’ya kontrole giden Merih’e Dr. Fink artık sahalara dönebilirsin raporu verdi.

Merih Demiral Juve tesislerine kapandi Geri dönüyor...

Juve tesislerine kapandı!

Son bir haftadır çalışmalarını hızlandıran Merih Demiral bir süredir Juventus tesislerinde kalmaya başladı. Milli futbolcu Serie A’da lider durumda olan ve sekiz maçı kalan takımına en azından son haftalarda destek vermek istiyor.

Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alacak

Juventus aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. İtalyan temsilcisi son 16 turu ilk maçında Lyon’a 1-0 kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi’inde yoluna devam eden takımlar bu turun ardından kadrolarında üçer oyuncu değişikliği yapabilecek. Merih Demiral da sakatlıktan dönerek bu kulvarda da takımına katkı sağlamak istiyor. 22 yaşındaki Milli futbolcu Juventus’un UEFA’ya vereceği Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alacak...

Haberin Devamı

Yakup Çınar - Fanatik Özel

YORUM YAZ