MENÜ

Memnunuz

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç, "Ligdeki hedefimiz her zaman olduğu gibi üst sıralar. Avrupa'da da bu sene başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Memnunuz


Koç, Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu fikstürü çekimine ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Süper Lig’i "Bu sene futbolda da bayram olsun" sloganıyla Ramazan Bayramı’nda başlattığını anımsattı.

Türk futbolunun son iki yıldır ciddi sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Koç, "Bu sene tüm sıkıntılardan arınmış, çekişmeli, güzel ve dostça geçen bir sezon diliyoruz" diye konuştu.

Lige Kayserispor’la deplasmanda oynayacakları maçla başlayacaklarını anımsatan Koç, "Bana göre iyi bir fikstür. Sonuçta tüm takımlarla zaten oynayacağız. O yüzden kimle önce, kimle sonra oynayacağımız çok da önemli değil. Bursaspor büyük bir camia.

Ligdeki hedefimiz her zaman olduğu gibi üst sıralar. Avrupa’da da bu sene başarılı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Koç, gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri için Cenevre’ye gideceğini belirterek, oradan da iyi bir kura ile döneceklerine inandığını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ