MENÜ

Meireles'le alay ettiler

Meireles'in, Chelsea'yi bırakıp, Fenerbahçe'ye transfer olmasının şokunu atlatamamış görünen Ada Gazeteleri dün, “Şok bir transfer”, “Emin misin Meireles” gibi başlıklar kullandı

Meireles'le alay ettiler

Raul Meireles, Fenerbahçe’ye imza atalı 4 gün oldu ama İngilizler, yeni yeni uyanmaya başladı sanki.

Portekizli oyuncunun transferine, Ada basınında dün de geniş yer ayrılırken, atılan başlıklarda hâlâ buna inanamamanın izleri görünüyordu. İngiltere’nin saygın gazetelerinden Guardian, “Chelsea, Meireles’i 8 milyon Sterlin’e Fenerbahçe’ye sattı” başlıklı haberinde, Portekizli yıldızın, geçen sezon Liverpool’dan Chelsea’ye 12 milyon Sterlin’e transfer olduğunu hatırlattı.

Guardian, Chelsea’nin 4 yıllık kontrat imzaladığı ve 12 milyon Sterlin ödediği yetenekli orta saha oyuncusunun, Fenerbahçe’ye gitmesine izin verdiği ifadelerini kullanırken, Meireles’in, takımının Şampiyonlar Ligi finaline yükselmesinde önemli bir rol oynadığını yazdı. “Emin misin? Meireles, Fenerbahçe’nin Liverpool ve Chelsea kadar büyük bir takım olduğunu iddia ediyor” başlığını kullanan İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden Daily Mail ise, Portekizli yıldızın Fenerbahçe formalı fotoğrafını kullandı. Haberde, Meireles’in, “Türkiye’de futbol oynayan arkadaşlarım var. İstanbul çok güzel bir şehir. Fenerbahçe’de oynayacağım için çok heyecanlıyım” sözlerine yer verildi.

“Raul Meireles Fenerbahçe için Chelsea’yi bırakıyor” başlığını kullanan Telegraph gazetesi de, Michael Essien’in Real Madrid’e kiralık verilmesinden sonra Fenerbahçe’nin gözünü süratle Meireles’e diktiğini dile getirdi. İngiltere’nin en çok okunan tabloid gazetesi The Sun ise, “şok bir transfer” olarak yorumladığı haberinde İstanbul devinin yıldız futbolcuyla imza atmasına izin verildiğini yazdı.

Survivor Adası!


Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Paulo Bento, oyuncularına dün izin verdi. Bunu fırsat bilen Fenerbahçe’nin yeni transferi Raul Meireles, Bruno Alves ve Pereira, yakın arkadaşlarıyla birlikte soluğu Obidos kentindeki plajda aldı. Bol bol güneşlenen ve yüzen grubun uzun süren sohbetlerinde keyiflerin yerinde olduğu gözlemlendi. Vücudunun hemen hemen her bölümünde dövme olan Meireles’li Portekiz, bugün deplasmanda Lüksemburg’la karşı karşıya gelecek. 11 Eylül’de ise Azerbaycan’ı konuk edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ