MENÜ

Mehmet Topal'a övgü: Ondan daha iyisi yok!

Süper Lig'de tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayan Fenerbahçe, 19. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı ve puanını 20'ye çıkararak 14. sıraya yükseldi. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe - Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını ve Mehmet Topal'a yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u evinde ağırladı. Nefes kesen maç 3-2 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetiyle birlikte ligde dördündü galibiyetini aldı ve puanını 20'ye yükseltti.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe - Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını ve Mehmet Topal'a yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Mehmet Topal'a yapılan 'Oyunun hızını yavaşlatıyor' eleştirisini yorumlayan Cem Dizdar, "Mehmet Topal vazgeçilmez bir oyuncu. Üzülerek söylüyorum. Hızını yavaş bulabilirsiniz, pas kalitesini düşük bulabilirsiniz, şut sayısını az bulabilirsiniz... Mehmet Topal bugün Türkiye'de 39 yaşındaki emre Belözoğlu gibi vazgeçilemez bir oyuncu çünkü ülkede ondan daha iyisi yok" dedi.

YORUM YAZ