MENÜ

Mehmet Özhaseki: Çocuklar varlarını, yoklarını ortaya koydular

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Süper Lig’in 4. hafta maçında oynanan Kayserispor-Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki: Çocuklar varlarını, yoklarını ortaya koydular

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Süper Lig’in 4. hafta maçında oynanan Kayserispor-Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kayserispor’un sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettiği maçı izleyen Özhaseki, stat çıkışında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyetin her zaman iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bugün gidip rahatça uyuyacaklarını belirten Özhaseki, şöyle konuştu:

"Eğer tersi bir sonuç olsaydı gerçekten canımız sıkılırdı. Kora kor bir maç oldu. Başa baş, dişe diş bir maç oldu, çocuklar varlarını, yoklarını ortaya koydular. Doğrusu biraz hakemin de kararlarını hatalı gibi gördük ama televizyonda defalarca izleyince bu belli oluyor. İnşallah o da kendisi gider, genç bir arkadaş, bunları izler ve oradan ders çıkarır diye de ümit ediyorum. Son dakikada bir gol daha atınca iyice rahatladık çok şükür. Bir haftayı daha şöyle rahatça geçirelim bir, inşallah galibiyetlerin arkası gelir diye ümit ediyorum."

AA

YORUM YAZ