MENÜ

Mehmet Özdilek'ten Novikovas ve Ricardo Gomes açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'un eski teknik direktörü Mehmet Özdilek, Novikovas ve Ricardo Gomes'in Fenerbahçe maçında çıkardığı olaylara ilişkin Spor Arena'ya açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek'ten Novikovas ve Ricardo Gomes açıklaması!

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu mücadelede teknik direktör Yılmaz Vural, Ricardo Gomes'i oyuna almak istemiş ve ret cevabıyla karşılaşmıştı. Deneyimli çalıştırıcı diğer yandan "Novikovas da oyundan çıktığı için soyunma odasını birbirine kattı." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Dün akşamki yaşanan bu süreçten sonra iki oyuncuyla birlikte çalışan BB Erzurumspor'un eksi teknik direktörü Mehmet Özdilek, Spor Arena'ya konuştu.

Novikovas ve Ricardo Gomes eski oyuncularınız, Fenerbahçe maçındaki tepkilerini nasıl karşıladınız?

"İçeride neler yaşandı tam bilemiyorum ama ben takımın başında olduğum süreçte ikisinden de hem kişilik hem de karakter olarak çok memnundum. Bu tarz davranışları benim olduğum dönemde yapamazlardı, mümkün değil. Gomes ile 1.5 aya yakın çalıştık ama Novikovas sezon başında gelmişti, hiçbir sıkıntısını görmedim."

İki oyuncunun transferini siz mi istediniz?

"Novikovas’ı ben istemiştim, Ricardo Gomes’i ise daha önce istemiştik ama son güne kalmıştı çok fazla çalışma imkanı bulamamıştık. Bugünü irdelerken biraz geçmişe bakmak lazım."

YORUM YAZ