MENÜ

Mehmet Demirkol: Sow'un normali yok, dünyayı düz göremiyor

Yazarımız Mehmet Demirkol, NTV Spor'da Feyenoord - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Demirkol, Lens'in pozisyonuyla ilgili olarak, "Penaltı" yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol: Sow'un normali yok, dünyayı düz göremiyor

Yazarımız Mehmet Demirkol, NTV Spor'da Feyenoord - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Demirkol, ilk yarının ardından yaptığı değerlendirmelerinde Moussa Sow'un röveşata golü ile ilgili olarak, "Normali yok adamın. Düz göremiyor dünyayı" dedi.

Usta yorumcu, değerlendirmelerinin devamında, "Son 5-6 dakika dışında maç Fenerbahçe'nin istendiği gibi oynandı. İlk yarıyı bu şekilde bitirmek çok iyi. Son dakikalarda bir gol her şeyi terse çevirebilirdi. Şener'e mutlak yardım lazım. Elia'ya mutlaka topun gelmesini engellemek lazım. Elia ile Lens arasında bir fark var. Elia içeri girince çare var ama Lens'in çaresi yok" ifadelerini kullandı.

Demirkol, karşılaşmanın ardından ise şu yorumlarda bulundu:

"Fenerbahçe için istenen, planlanan bire bir oldu. Advocaat'ın değişiklikleri son derece doğruydu. İki Volkan'ın sarı kartlarını hiç anlayamadım. Manchester United mağlubiyetinden sonra kırılmamak ve grubu lider bitirmek büyük iş. Volkan Şen ve Emenike doğru tepkiler veremedi. Özellikle Volkan Şen'in Fenerbahçe içinde tartışılması lazım. Sow oyun içinde savunmacıya döndü. Sow kalibresinde bir oyuncuya bunu yaptırmak büyük iş. Sow'un bunu kabul etmesi de güzel."


Moussa Sow'un röveşatası sonrası Caps'ler

Haberin Devamı
YORUM YAZ