MENÜ

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe'de 3 kişinin yapamadığını Atiba yapıyor!

Mehmet Demirkol, spor gündemini değerlendirdi. Demirkol, Atiba'dan övgü ile bahsederken, Fenerbahçe'deki 3 futbolcunun yapamadığı Kanadalı'nın yaptığını belirtti.

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe'de 3 kişinin yapamadığını Atiba yapıyor!

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi.

İşte Demirkol'un yorumları:

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇI HAKKINDA...

Quaresma'nın yerine 4 oyuncunun yerini değiştirmek Beşiktaş'ta dengeyi biraz bozabilir. Gökhan Gönül, önünde Quaresma oynadığı zaman kendisini biraz frenliyor. Ama Quaresma ters kanada geçince, atağa çıkıyor. Bu da Adriano ve Gökhan'ın da hücuma katkı vermesini sağlıyor. Böyle bakınca faydalı olabilir bu plan. Trabzonspor maçında da gördük. Adriano oyun bilgisi çok yüksek bir oyuncu. Onu orta sahada da görüyoruz. Defansta da görüyoruz. Yarın da Gökhan'la birlikte bunu yaparlarsa çok etkili olurlar.

Atiba bence son maçta en kötü performansını oynadı golü dışında. Dinamo Kiev maçından sonra tekrar gelip lige dönebilmek. Mesela Benfica maçı 3-3'lük. İşte bu güven. Takım arkadaşlarına, birbirlerine güven. Galatasaray'da bu sıfır! Atiba'nın farklı olmasının sebebi, işini yapmasının dışındaki şeyleri de yapıyor. Yani Beşiktaş'ı ayakta tutuyor. Fenerbahçe'de 3 kişinin yapamadığı şeyi Atiba tek başına yapıyor.

Benim beklentilerimin çok ötesine geçti. Zaten ne olacağı belli ve çok başarılı. Cenk, potansiyeli yüksek ama olmuyordu. Burak Yılmaz sendromu var. Bu sezon benim için Cenk çok ileride...

Lyon tehlikeli bir rakip ama Napoli'den iyi bir rakip değil. Yeterli ölçüde bence.

Fikret Orman, Oğuzhan'ın değerini belirledi

GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN TUDOR'DAN RAHATSIZLIĞI HAKKINDA...

Sneijder, De Jong ve Podolski yönetime 'Ya Tudor ya biz' diyorsa, Galatasaray yönetimi 'Oh oh' diyerek göbek atıyordur.

Galatasaray'da futbolcular ile Cenk Ergün arasında toplantı yapıldıysa, manşet 'Tudor'dan şikayet' olmalı. Aslında Tudor'dan değil, yönetimden şikayet. Galatasaray bir inşaat şirketi şu anda. Bir spor kulübü değil. Basketbol şubesini küçülteceğim diyor, salon yapıyor. Ergin Ataman'ı da göndereceksen, basketbol sahasını neden yapıyor? Böyle şey olmaz, sen işine odaklan.

Galatasaray dediğin şey, Taffarel'den Turgay Şeren'e giden kocaman bir futbol aklıdır. Dünya çapında büyük bir markamız olduğundan bahsediyoruz uzun zamandır. Galatasaray'ın futbol aklı, Dursun Özbek'in kardeşi olabilir mi? Bunları söylerken üzülüyorum da, çünkü başkan çok zor bir iş yapıyor. Diyor ki 'Kardeşim olduğu için değil.' Ne olduğu için? Hadi canım sen de. Olur mu öyle şey.

Hamza hoca nasıl yaptı bu işi? Bir sene 'tamam' dedi. Selçuk, Sneijder tamam. 2. sene yapamadı ama... Destek çıkan olmadı. Ben Tudor'a güveniyorum, ileride iyi bir teknik adam olacağına inanıyorum. Yapabilirsen, yaparsın. Ama yapamıyorsan da bunlar konuşulur.

Aslan 4. olursa yandı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ