MENÜ

Mehmet Demirkol: Fatih Terim kötü kaybeden

FANATİK Yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray - Trabzonspor maçını ve gündemi değerlendirdi. Demirkol, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın yaşadığı düşüşü ve Trabzonspor'un son durumu hakkında konuştu

Mehmet Demirkol: Fatih Terim kötü kaybeden

FANATİK Yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray - Trabzonspor maçını ve gündemi değerlendirdi. Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yayınlanan beIN Manşet programında konuşan Mehmet Demirkol, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıları ve Trabzonspor'un son durumu hakkında konuştu. Demirkol ayrıca Feghouli'nin ciddi bir disiplin cezası alması gerektiğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

"Galatasaray'ın, kırmızı karta kadar kötü oynadığını söyleyemeyiz ama geçen haftadaki problemler devam ediyor. Santrforsuz kalması, hücum hareketliliğinde ve rakip savunmayı zorlamakta eksik kalması anlamına da geliyor. Sadece topu kaleye sokamamak değil. Rakip savunmanın aklını karıştıracak hiçbir şey yapamadı Galatasaray. Feghouli atılmasa, rakip savunmayı karıştırmak adına bence Donk santrfora geçebilirdi"

"4-6-0, teknik direktörlerin çok oynatmak istediği bir şey ama sürdürülebilir olmuyor. Alex Ferguson, bunu yapmaya çok yaklaşmıştı"

"Trabzonspor'u biraz fazla sakin buluyorum. Bazen gerginlik, uyuşma yapar. Uyku getirir. Sanki öyle bir hal var. Oyuncuların ve teknik heyetin söylediklerine bakılırsa, yüksek stresten uyuşma var."

Haberin Devamı

"Sörloth gibi bir canavarla karşılaşmak, Emin Bayram için büyük şanssızlık oldu. Türkiye'de olgunlaşan oyuncular arasında zirvenin sahibi Sörloth olabilir. Sörloth meselesi, altyapıdan oyuncu çıkarmak kadar değerlidir. İlk şansını burada buldu. İlk defa burada parladı. Avrupa'da kendini göstermek isteyen ama gösteremeyen oyunculara şans veriyorsun. 'Burası artık iyi bir basamak, gel burada dene.' diyorsun. Bu konuda, Ünal hocayı da Hüseyin hocayı da kutlamak lazım"

"Feghouli'nin çok ciddi bir disiplin cezası alması lazım"

"Bence maçtaki iki penaltı da kırmızı kart. İkisinde de ayak kırılabilirdi. Feghouli'nin çok ciddi bir disiplin cezası alması lazım. Belki de bu hareket, ligin kaderini değiştirdi. Fatih hocanın, maç sonundaki herkese kızıp Feghouli konusunu yumuşak geçmesi de enteresan"

"Fatih Terim, Türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür. Tartışmaya kapalı. Ancak çok kötü bir kaybeden. Maalesef, kötü bir kaybeden. Tebrik et, geç sadece. Ne olacak? Dün herkese kızdı ama takımı sabote eden Feghouli'yi yumuşak geçiştirdi"

"Fransızlar, Onyekuru konusunda saçmaladı. Hem kendi ligini oynamıyorsun hem de benim ligimi patlatıyorsun"

YORUM YAZ