MENÜ

Mbwana Samatta: İçinde bulunduğumuz durum elbette zor

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı hücum oyuncusu Mbwana Samatta, Antalyaspor maçını yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Zor bir süreç geçirdiklerini belirten Samatta, ''İçinde bulunduğumuz durum elbette zor bir süreç. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Mbwana Samatta: İçinde bulunduğumuz durum elbette zor

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, 90 dakika sonrası yayın kuruluşa konuştu. Sözlerine, bugün Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen kazada şehit olan askerlerimize başsağlığı dileyerek başlayan Samatta, “Bugün yaşanan kazada hayatın kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Aynı zamanda Türk ordusuna ve Türk halkına başsağlığı iletmek istiyorum. Bugün maçtan önce 1 dakikalık saygı durumuz vardı.” dedi.

Haberin Devamı

Takımın performansıyla ilgili Samatta, “Sorunuza gelecek olursak kolay olacağını düşünmüyorum. İçinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlıyoruz. Takım olarak birlikteyiz, kimin ofans yaptığı kimin defans yaptığının bir önemi yok. Tabii ki alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Ama biz büyük bir aileyiz. Birbirimizin yanında oluyoruz her zaman. Birbirimizi destekliyoruz. Tabii ki çok kolay olmadığını biliyoruz. Fenerbahçe’ye karşı oynayan takımlar her zaman konsantrasyonu yüksek bir şekilde oynuyorlar. Bizim de elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Biz hala inanıyoruz. Taraftarlarımız da inansın. Elimizden gelenin en iyisini vereceğiz ki sene sonunda kazanabilelim.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ