MENÜ

Mbaye Diagne'nin Galatasaray aşkı bitmiyor!

Galatasaray formayla istenilen katkıyı sağlayamayan Diagne, yaz transfer döneminde Club Brugge'a kiralanmış fakat burada da teknik direktörü tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Galatasaray'da Diagne belirsizliği sürerken 28 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasıyla attığı golleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, yarım sezon geçirdiği sarı-kırmızılı ekipte istenilen katkıyı verememiş ve yaz transfer dönemi Belçika ekiplerinden Club Brugge'a kiralanmıştı. Senegalli forvet burada da tutunamamış ve teknik direktörü tarafından disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. 28 yaşındaki forvet ara transfer döneminde başka takımlara gitme isteğine karşın Belçika ekibinde kalmıştı.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne'nin ise Galatasaray formasıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar 'Galatasaray'a dönmek istiyor' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Diagne, bu paylaşımlara bir yenisini ekledi ve Galatasaray formasıyla attığı golleri sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM YAZ