MENÜ

Mbaye Diagne: İtalya'dan teklifler aldım

Galatasaray'dan Ocak ayı transfer döneminde West Bromwich Albion'a kiralanan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Mbaya Diagne, İtalyan basınına konuştu. Kariyeriyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Diagne, İtalyan kulüplerinden teklifler aldığını itiraf etti.

Mbaye Diagne: İtalya'dan teklifler aldım

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve İngiliz ekibi West Bromwich Albion'da kiralık olarak forma giyen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İtalyan basınından Calciomercato'ya konuşan Diagne, "İngiltere Premier Lig’de sert futbol var. Ancak alışmakta zorluk çekmedim. Daima kendini hazır tutmalısın ve koşmalısın. West Bromwich'te bir yıl daha kalırsam sorun olmaz. Sonrasına bakarız" dedi.

"Geri dönmek istiyorum"

2013-2015 yılları arasında Juventus forması giyen Senegalli futbolcu, birgün İtalya'ya dönmek istediğini dile getirdi ve "Juve için bir daha yerim olmayacağını biliyordum, seviye gerçekten çok yüksekti ve o yüzden şansımı kaçırmak istemedim. Er ya da geç İtalya'ya teşekkür etmek için geri dönmek istiyorum, birçok arkadaşımı orada bıraktım. İtalya, futbolun benim için bir şey olabileceğini anlamaya başladığım yer" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne, röportajının sonunda Serie A'dan bazı teklifler aldığını ancak gelen tekliflere ikna olmadığını dile getirdi.

YORUM YAZ