MENÜ

Mbappe büyüledi

PSG’nin, Lyon’u 5-0 yendiği maçta 4 gole imzasını atan ve bunu sadece 13 dakika içerisinde başaran Kylian mbappe, herkesi büyüledi. 19 yaşındaki yıldız, PSG’nin ligde 9’da 9 yapan ilk takımunvanını almasında başrolü oynadı.

Mbappe büyüledi

Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası’nı kazanan Kylian Mbappe, futbol dünyasındaki hızlı çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Mbappe, takımı PSG’nin sahasında Lyon’u 5-0 yendiği maçta harika bir performans gösterdi ve sadece 13 dakika içerisinde 4 gol atmayı başardı. PSG’nin diğer golünü Neymar atarken 19 yaşındaki yıldız, 61, 66, 69 ve 74. dakikalarda rakip fileleri sallayarak kadrosunda eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes ve eski Galatasaraylı Jason Denayer’in takımını tek başına yıktı.

Haberin Devamı

Hayali Ballon d’or’u almak

Bu sezon ligdeki 8. golüne ulaşan Fransız oyuncunun ayrıca 3 de asisti bulunuyor. Bir gün dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d’Or’u almak istediğini söyleyen Mbappe’nin bu sezonki toplamdaki performansına baktığımızda ise 11 golü ve 4 gol pası var. Bu arada 27 puanla en yakın rakibi Lille’in 8 puan önünde lider durumda bulunan PSG, ligde ilk 9 maçını da kazanarak bunu Ligue 1’de başaran ilk takım olma unvanını elde etti.

YORUM YAZ