MENÜ

Maurizio Sarri'den Vedat Muriç'i eleştiren taraftara azar!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lazio'da teknik patron Maurizio Sarri, taraftara açık antrenmanda Vedat Muriç'e sözlü saldırıda bulunulmasına tepki gösterdi. Duruma hemen el koyan Sarri, ''Eğer Vedat Muriç hakkında bir şey söylediğinizi duyarsam, sizi dışarı attırırım” sözleriyle taraftarları sert bir şekilde uyardı.

Maurizio Sarri'den Vedat Muriç'i eleştiren taraftara azar!

2020/21 sezonu başında Fenerbahçe'den Lazio'ya 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan ve geçirdiği ilk sezonunda beklentilerin uzağında kalan Vedat Muriç'e teknik direktör Maurizio Sarri sahip çıktı.

Haberin Devamı

Sarri'yi çıldırtan tepki

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lazio'nun taraftarlara açık yaptığı antrenmanda bazı taraftarların Muriç'i eleştirmesine ve Kosovalı golcüyü takımda görmek istememesine sinirlenen Sarri, soluğu saha kenarında aldı.

Maurizio Sarriden Vedat Muriçi eleştiren taraftara azar

'Sizi dışarı attırırım!'

Duruma hemen el koyan İtalyan teknik adam, ''Eğer Vedat Muriç hakkında bir şey söylediğinizi duyarsam, sizi dışarı attırırım” sözleriyle taraftarları sert bir şekilde uyardı. Sarri'nin taraftarlara konuştuğu anlar kameralara da yansıdı.

34 resmi maçta 2 gol, 1 asistle oynadı

Lazio'daki ilk sezonunda beklentilerin altında kalan ve zaman zaman taraftarların tepkisini çeken Muriç, Lazio'da çıktığı 34 resmi maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

YORUM YAZ